Glumslöv 0418 701 28 ⇚ Ordertelefon info@betongfabriken.se

Betongfabriken i Glumslöv startades 2005 av Christer Olsson och Christer Thornqvist. Christer Olsson hade en bakgrund som entreprenör i olika branscher såsom lantbruk och transport. Christer Thornqvist hade med sig en gedigen kunskap om betong. Han hade varit delaktig i de flesta olika typer av betongprojekt så som gjutning av Öresundsbron, tunneln genom Hallandsåsen och leveranser till såväl större som mindre projekt.

Betongfabriken startade med en fabrik från Wiggert som kunde blanda en och en halv kubikmeter åt gången. Blandaren var liten och smidig och fungerade bra i företagets verksamhet. I mars 2013 drabbades Betongfabriken av en brand och hela fabriken, inklusive fyra roterbilar, brann ner till grunden. I slutet av maj 2013 stod en ny fabrik på plats på fastigheten, även denna från Wiggert. Den har möjlighet att blanda satser om tre kubikmeter åt gången.

Betongfabriken i Glumslöv AB ägs och drivs idag av Pontus Andersson, som tog över verksamheten 2019. Företaget levererar färskbetong till alla typer av företag, privatpersoner och lantbruk, med roterbil eller med pumpbil. Inget projekt är för litet, eller för stort.

Betongfabriken har även tillverkning av olika typer av betongelement – kontakta oss per mail eller per telefon för att rådfråga om hur vi bäst kan lösa ditt projekt!

 

Partners & sponsring

rynkeby-logo

logo_scanbud

 

 

jag-gillar-sodra_bcf_rosa_300